пятница, 8 февраля 2019 г.

Семінар для вчителів- філологів

    Видатний педагог Василь Сухомлинський сказав: «Учитель має право вчити й виховувати до тих пір, поки сам учиться й удосконалюється». Такого девізу дотримуються й вчителі-філологи шкіл Новоуспенівської сільської ради. 

  1 лютого у нашому закладі пройшов практичний семінар для вчителів української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури Новоуспенівської громади  на тему: “ Навчання і виховання успіхом як одна з умов гуманізації навчального процесу, який в черговий раз став іще одним кроком уперед у самоосвіті кожного із присутніх вчителів.  
         Трішечкіна Тетяна Володимирівна, керівник закладу, радо привітала гостей у стінах своєї школи. Уже з першої хвилини перебування була відчутна атмосфера привітності, добродушності та щирості дружньої шкільної сім’ї.
        Урок української мови у 7 класі на тему: «Узагальнюючий урок з теми «Дієприслівник»,Морфологічний розбір дієприслівників» провела Дериглазова Наталя Анатоліївна, а   позакласний захід "Поговорімо про любов…» (літературно- музична композиція) підготували вчителі – філологи Шепель Ірина Іванівна, Дериглазова Наталя Анатоліївна та Клепалова Ольга Василівна.
         По закінченню практичної частини відбувся «круглий стіл», де було обговорено питання, що стосуються теми "Навчання і виховання успіхом як одна з умов гуманізації навчального процесу".
  Семінар пройшов у атмосфері активного спілкування, піднесеного настрою, взаєморозуміння й готовності педагогів до вирішення проблем у навчанні й вихованні молодого покоління в умовах сучасних реалій. 













































Комментариев нет:

Отправить комментарий