пятница, 15 февраля 2019 г.

День Святого Валентина у школі

     14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.
     У КЗ "Новоуспенівська ЗОШ І - ІІІ ступенів"    у цей   лютневий день було на душі тепло як ніколи, а повітря заполонило відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги,  потурбуватися про близьких та друзів…
     Рано-ранесенько почала працювати  святкова пошта - «Скринька кохання», завдяки якій усі бажаючі могли виразити свою симпатію "валентинкою".  
     А після уроків відбулася розважальна програма для учнів 7-11 класів, під час якої проходили різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці. У грі "Найромантичніша пара" брали участь учні, які, пройшовши не одне випробування, об’єднались у пари та продовжили змагання вже парами. Веселі та запальні випробування створили атмосферу радості й тепла.А найромантичнішою парою стали учні 10 класу Дундук Андрій та Сисоєва Інна. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
 

Вітаємо всіх з Днем Закоханих
Кохайте і будьте коханими!!!








Комментариев нет:

Отправить комментарий