вторник, 4 декабря 2018 г.



ДЯКУЄМО ЗА НЕБАЙДУЖІСТЬ
Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, навчального закладу, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.  Так вважає не тільки школа, батьки, а й  народний депутат України Сергій Васильович Валентиров. Одним із свідчень цього стала реальна допомога депутата та його помічників нашому закладу.
Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи, працівники та батьки КЗ «Новоуспенівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» щиро  вдячні народному депутату України   Валентирову Сергію Васильовичу за подарунки.
У  жовтні 2018 року   для покращення освітнього процесу головою Новоуспенівської сільської ради  Сеником І.Б. та депутатом Овчарчиним С.А. було вручено подарунок від Сергія Валентирова  магнітно-маркерну  дошку, яка активно зараз використовується педагогами закладу під час уроків та позакласних заходів.
На цьому допомога не закінчилася.  30.11.2018 року Новоуспенівська  школа знову   отримала  подарунок від Сергія Васильовича довгоочікуване величезне метало-пластикове вікно, яким буде замінено частину стіни будівлі на лівому крилі біля сходів.
Виражаємо слова вдячності народному депутату України Сергію Валентирову, його помічникам Тетяні Бутилкіній , Віктору Цуканову та помічнику-консультанту на громадських засадах Веселівського району Олені Щетиніній за допомогу у покращенні матеріально-технічної бази школи. Щиро віримо в  те, що ваша допомога на цьому  не  закінчиться.
Вчителі, батьки та учні закладу

Комментариев нет:

Отправить комментарий