вторник, 4 декабря 2018 г.




 Місячник безпеки життєдіяльності


Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –

Прекрасне буде всіх життя

         Як же, хочеться усім нам, дорослим, уберегти своїх дітей від неприємностей, захистити від небезпеки, яка очікує на них недосвідчених і цікавих, на кожному кроці. Але чи можливо нам  щохвилини бути поруч? Звичайно ні… Вихід один – навчити учнів правил безпечної поведінки, сформувати у них відповідні навички, щоб діти могли почуватися безпечно.   
          З метою закріплення знань , умінь і навичок, отриманих  під час вивчення шкільного курсу  основ здоров*я, та з метою відпрацювання дій учнів  у випадках виникнення надзвичайних ситуацій , у тому числі пожеж,  з 01 листопада по 28 листопада 2018 року у нашому закладі освіти пройшов Місячник безпеки життєдіяльності.
         
У рамках Місячника був проведений конкурс дитячих малюнків та плакатів на тему «ДСНС – очима дітей» та «Обери життя». Кращі роботи вихованців надані для участі у районному етапі.
         
У номінації «Конкурс літературних творів на тему «Що я знаю про рятувальників?» перемогу здобула учениця 11 класу Левищенко Ксенія , яка склала вірш «Наш герой-рятівник» про  тяжку працю професійних рятувальників.
         
Члени гуртка «Умілі руки» ( керівник  Носенко Р.І.) виготовляли вироби з природного матеріалу: вишивки, аплікації, вироби з солоного тіста. Роботу учениці 7 класу Мошик Наталії – вишивку - надано для участі у районному етапі.
         
Класними керівниками школи проведені такі підсумкові  відкриті заходи:
         
1-4 класи - «Про безпеку пам’ятай»астільна гра) - підготувала і провела Клименко Н.О. ,вчитель початкових класів;
          
5-8 класи – «Взимку обережним будь, про правила безпеки не забудь»-підготували і провели Носенко Р.І., Кривенко Л.С. ,Іванова С.В.  Пасічняк А.А.;

         9-11 класи – «Ми за здоровий спосіб життя. Шкідливі звички» - підготували Шепель І.І., Капленко М.І.
          
На виконання розпорядження відділу освіти Новоуспенівської сільської ради проведено навчальні евакуації, де перевірено дії учнів на випадок  виникнення надзвичайних ситуацій.










Комментариев нет:

Отправить комментарий