воскресенье, 6 февраля 2022 г.

До уваги здобувачів освіти,  батьків та інших законних представників здобувачів освіти!

Враховуючи епідемічний стан, пов’язаний з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19з 07 лютого 2022 року освітній процес для учнів 5-11-их класів закладу буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. 

Нагадуємо, що карантин - не канікули! Зверніть увагу, що призупинення навчання у зв'язку з карантином, запровадженим з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID-19, спрямоване насамперед на те, щоб максимально обмежити спілкування дітей з іншими особами.

Ступінь ефективності карантину напряму залежить від того, наскільки будуть обмежені особисті контакти. Діти мають перебувати вдома.

Алгоритм дій для учнів під час дистанційного навчання 

Як навчатися  дистанційно під час карантину

Під час карантину учень  зобов'язаний продовжити навчання дистанційно.  Дистанційні заняття відбуваються відповідно до діючого розкладу занять та починаються о  08.30 . 

Виконуй наступні поради та правила для якісного  

дистанційного навчання:

1.З понеділка по п'ятницю обов'язково переглядай предметні Viber групи ( за встановленим розкладом) та долучайся до роботи на Всеосвіті з навчальних предметів( кожен вчитель - предметник надасть тобі код для входу на свою особисту сторінку).( Як працювати на Всеосвіті переглянь тут)

2.Обов'язково приєднуйся до відеоуроків через сервіс Гугл Міт. Посилання на уроки вчитель надсилатиме у предметні класні Viber групи перед уроком.

3.Переглядай,опрацьовуй та вивчай матеріали, запропоновані вчителями на Всеосвіті з певного навчального предмету. 
4.Уважно прочитай інструкцію вчителя-предметника щодо виконання навчального завдання чи вправ.
5.Вчасно та відповідно до термінів виконання виконуй завдання та надсилай вчителю на перевірку.
6.Письмові завдання виконуй в робочих зошитах .
7.Для отримання індивідуальних консультацій з предмету тримай зв'язок з вчителем через  засоби зв'язку (Електронна пошта, телефон, Вайбер, Інстаграм, Телеграм, Фейсбук.)
8.Слідкуй за результатами власних  навчальних досягнень у ЕЛЕКТРОННОМУ ЩОДЕННИКУ (Інструкція до "Щоденника учнів") 9.Дотримуйся правил роботи з комп'ютерною технікою та вчасно роби перерви для відпочинку.
10. Правильно розподіляй час для опрацювання, вивчення матеріалу  та виконання домашніх завдань, не накопичуй багато невиконаних завдань!
  1. Сплануй час для навчання  та відпочинку.

  2. У разі виникнення проблемних питань тримай зв'язок з класним керівником,вчителями - предметниками, які підкажуть шляхи рішення. 

  3. Виконуй завдання самостійно, дотримуючись правил академічної доброчесності.

  4. Користуйся правилами безпечного інтернету.

  5. Слідкуй за інформацією, яка розміщується на блозі закладу у розділах “Новини” та “Дистанційне навчання”

  6. Дотримуйся правил здорового способу життя та рекомендацій щодо запобігання захворювання на COVID-19.

    Будь уважним, самостійним та дисциплінованим!

Комментариев нет:

Отправить комментарий