понедельник, 29 октября 2018 г.



       
        Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в класі, і в школі.
У середу, 24 жовтня, у КЗ "Новоуспенівська ЗОШ І - ІІІ ступенів" відбулися загальношкільні батьківські збори на тему "Взаємодія школи, сім’ї".
        Відповідно до порядку денного батьки та педагоги заслухали доповідь директора школи Трішечкіної Т. В. про організацію навчально-виховного процесу в школі протягом І семестру 2018-2019н.р. та співдоповідь заступника директора з навчально-виховної роботи Дериглазової Н.А. «Навчання та підготовка до ДПА учнів школи». Крім того, на зборах була присутня в.о. головного лікаря Новоуспенівської сільської ради                    Сергєєва Т.М., яка підняла питання організації медичного обслуговування вихованців закладу.
         Педагогічний та батьківський колектив прийняли спільне рішення про необхідність тісної співпраці за формулою «Школа, родина, дитина – успіх!»


 Прибирання братських могил
У вівторок, 23 жовтня, напередодні Дня звільнення сіл Новоуспенівка та Новоіванівка, учні 9 класу КЗ "Новоуспенівська ЗОШ І - ІІІ ступенів" взяли участь у прибиранні братського кладовища, де похоронено солдат, що звільняли села від нацистських загарбників.





 

Комментариев нет:

Отправить комментарий