пятница, 19 октября 2018 г.

Осінній ярмарок

Ось і завітала щедра осінь… З давніх давен люди відзначали свято осені, свято зібраного урожаю. Ось саме в таку осінню пору, коли все добро із садів, городів, полів і лісів було зібрано і звезено в двори, сховане в комори, льохи і клуні, люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб продати залишки виробленої продукції, обміняти на інший товар та й навіть похвалитися вирощеними овочами, фруктами, зерновими культурами, медом, хлібом, гончарними і ткацькими виробами... Чого тільки не було на тих ярмарках у незапам’ятні часи в Україні!

        У КЗ "Новоуспенівська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"  традиційно напередодні свята Покрова Пресвятої Богородиці  проводиться "Осінній ярмарок". Дуже весело і яскраво пройшов ярмарок і в цьому році. Почався захід святковим концертом, який підготували учні старших класів. Концертна програма  порадувала присутніх гарним настроєм та гумором. Сценки,пісні, танці, вірші пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором, створили справді святкову атмосферу.   З неабиякою фантазією та завзяттям підійшли до організації заходу батьківський, учнівський та учительський колективи школи і цього року.  До підготовки свята вчителі залучили учнів 1-11 класів школи, їх батьків. Кожен клас представляв свій стіл з різноманітними дарами осені. Велася жвава торгівля печивом, булочками, пиріжками, варениками та тортиками.  Усе це було зроблено власноруч учнями з мамами, татами, бабусями. Знайшлося на імпровізованих торгівельних ятках місце і для овочів та фруктів з власних садів та городів. Весела метушня, завзяті продавці, що навперебій розхвалювали свій товар, розгублені покупці, в яких очі розбігалися від розмаїття солодощів – все, як на справжньому ярмарку.
         Товару було стільки, що під кінець торгу продавці були змушені знижувати ціни і знову без спочину запрошували до своїх «прилавків». Жарти і сміх лунали звідусіль, гості, батьки та учні раділи, веселилися, купували солодощі. А по закінченню і учнів, і вчителів, і батьків чекав свіжозварений борщ, ігри та святкова дискотека.
 Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою.  Азартність, професіоналізм, привітність продавців, посмішки покупців, жарти, пісні – це ще не весь перелік цікавинок Осіннього шкільного ярмарку-2018 !

 









Покрова Пресвятої Богородиці
https://maximum.fm/novini_t2
Покрова Пресвятої Богородиці
https://maximum.fm/novini_t2
Покрова Пресвятої Богородиці
https://maximum.fm/novini_t2проведення шкільного свята “Осінній ярмарок”. Дуже весело і яскраво пройшов ярмарок 19 вересня 2018 рок “Осінній ярмарок”. Дуже весело і яскраво пройшов ярмарок 19 вересня 2018 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий