понедельник, 8 марта 2021 г.


 Декада суспільно - гуманітарних наук

Нещодавно у закладі завершилась предметна декада суспільно-гуманітарних дисциплін, яка проходила  з 22 лютого по  5 березня. Вона запам’яталася здобувачам освіти нестандартними заходами, які були  цікавими, адже у навчальному закладі багато талановитих та креативних і вчителів, і учнів. Мета декади -  поглиблення інтересу учнів до скарбів  літератури,  розкриття багатогранного світу української, іноземних мов, популяризація історичних знань, розвиток пізнавального інтересу  до даних навчальних предметів та реалізація їхнього виховного впливу на учнівську молодь. Символічно, що однин із днів тижня майже збігся зі святкуванням Міжнародного дня рідної мови та співпав із відзначенням   150-річного ювілею видатної поетеси та культурної діячки  Лесі Українки.

Під час декади було заплановано і проведено як відкриті уроки, так і відкриті заходи.  Вчителі практикували різні нестандартні форми роботи з учнями, впроваджуючи освітні інноваційні технології: інтерактивні, ігрові, інформаційно-комунікаційні, дослідницькі та інші. Було проведено позакласні заходи:   квести, виставки учнівських робіт, мовно – літературні ігри, онлайн-вікторини, конкурс ілюстрацій до творів Лесі Українки, конкурс стіннівок «Синьоока мавка України»  тощо.

  Крім нагород, предметна декада суспільно-гуманітарних дисциплін залишила по собі низку емоцій як серед організаторів - учителів, так і поміж учасників.

                                       







Комментариев нет:

Отправить комментарий