понедельник, 15 апреля 2019 г.

Класний керівник у школі – це стрижень всього освітнього процесу, це унікальна особистість, яка з’єднує в єдине ціле дитину, учителів, батьків, громадськість.
Змістовно, цікаво і продуктивно відбулося 12 квітня 2019 року у закладі освіти засідання педагогічної ради «Виховання дітей та учнівської молоді в умовах нових стандартів освіти».
Учасники педради серйозно, глибоко і виважено проаналізували особливості виховної роботи в Новій українській школі. Під час практичної частини засідання з педагогічним колективом було проведено вправи «Асоціації» та «Аукціон форм та методів національно-патріотичного виховання»,  «Порада»    на відпрацювання сучасних методів виховання. Байдужих на педраді не було ні серед класних керівників, ні серед учителів-предметників.
Засідання педагогічної ради пройшло активно, творчо  і мало високий коефіцієнт корисної дії для роботи методичного об’єднання класних керівників, для пошуку нових інноваційних форм роботи кожного учителя-предметника задля вироблення компетенцій учнів XXI століття.


































Комментариев нет:

Отправить комментарий