четверг, 14 мая 2015 г.

Вісті з міністерства
МОН просить поки не збирати кошти на підручники
Міністерство освіти і науки звертається до керівників навчальних закладів та працівників місцевих органів управління освітою з проханням не збирати коштів з батьків учнів 4-х та 7-х класів на придбання підручників. Про це йдеться у відповідному листі освітнього відомства.

Зокрема, у Міністерстві освіти і науки наголошують, що до відомства надходять звернення від батьків учнів та педагогів щодо того, що окремі керівники навчальних закладів та працівники місцевих органів управління освітою спонукають до збору коштів з батьків на придбання підручників.

У МОН повідомляють, що після завершення Конкурсу оригінал-макетів підручників для 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів матеріали та результати конкурсного відбору будуть предметом розгляду колегії Міністерства освіти і науки, що відбудеться у червні. На підставі рішення колегії будуть видані відповідні накази Міносвіти про надання підручникам грифа та про затвердження переліку підручників, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету.Детальніше

Комментариев нет:

Отправить комментарий